Coaching

Kennismaken

Ben je benieuwd of je door mij gecoacht wilt worden? Gratis kennismaken kan altijd! Samen bekijken we wat ik voor je kan betekenen en of we samen verder kunnen.

Hoe werk ik?

Ik ga graag samen met jou op pad. Ik zorg voor een warme en veilige omgeving waarin jij helemaal mag zijn wie je bent, wat er ook in je leeft.

We werken aan jou als geheel. Alle dimensies doen daarin mee. Ik stem me af op waar jij nu bent. Samen werken we aan bewustwording en balans in je leven. Om te kunnen groeien en open bloeien, heb je voeding nodig op alle dimensies.

Voedzame voeding met gezonde bouwstenen om je lichaam op een gezonde manier te kunnen onderhouden en voldoende beweging zijn onmisbaar voor een gezond en gelukkig leven. Ik werk vanuit de orthomoleculaire visie aan fysieke balans (FQ). Je hebt ook interne voeding nodig. Voeding waarmee je ontdekt of meer beeld krijgt van wie je bent, de talenten en je waarden die je in je draagt (SQ). Doordat je leert om bewust te zijn, krijg je meer zicht op jouw gedachten en overtuigingen en de invloed ervan op je gedrag (IQ), kun je beter je emoties voelen en dragen, in verbinding zijn met andere mensen (EQ), bewust intenties zetten en krachtige keuzes maken (PQ).

Alles hangt samen met elkaar en samen onderzoeken we wat er nodig en passend is op de verschillende dimensies van je levenspad.

Ik werk ervaringsgericht, maak gebruik van meerdere modellen, methodieken en praktische handvatten. Wanneer jij besluit het stuur zelf in hand te nemen, ontstaat er een enorme ruimte en vrijheid, omdat je beseft dat niemand anders dan jij de route van je eigen leven bepaalt. Ik bied je een veilige reis. Soms is het ook uitdagend! Ik leer je met een open hart te kijken en liefdevol te zijn met alles wat er is, heel dicht bij jezelf te blijven.